You are Unregistered, please register or login to gain Full access
Recover Password: via Email | via Question
Login Panel
Username:

Password:

Security Image:
(Case sensitive)
Image too difficult to read? Click here to load a new one.
Play audio and type the numbers you hear.
Security Code:
Log me out after 15 minutes inactivity
Radio Live

Solicita o piesa

Radio Aripi Spre Cer
Radio Aripi Spre Cer (proxy)
Radio Aripi Spre Cer (HQ)
Radio Aripi Spre Cer Worship
Radio Aripi Spre Cer Worship (proxy)
Radio Aripi Spre Cer Predici
Radio Aripi Spre Cer Predici (proxy)
Radio Aripi Spre Cer International
Radio Aripi Spre Cer International (proxy)
 
Reclama

Reclama ta aici

Stats
Members: 25,539
Torrents: 2,633
Seeders: 2,396
Leechers: 92
Peers: 2,488
Threads: 3,902
Posts: 76,368

Welcome to our newest member, rubencps
Special Torrents
Radio Statistics

Radio Statistics Map

Inspirational Video
Closed signup

[RO]
(english version below)Dragi membrii torentcrestin,

Prin acest mesaj dorim sa va tinem la curent cu schimbarile care vor avea loc pe trackerul torentcrestin.net si anume:

avand in vedere ca este unul dintre cele mai mari si mai cunoscute trackere crestine, am hotarat ca incepand de astazi, torentcrestin.net sa devina o comunitate inchisa. Mai exact, inregistrarea se va putea face doar pe baza de INVITATIE. Cei care dispun in acest moment de invitatii le vor putea folosi pentru a aduce useri noi, iar cei care nu dispun, vor putea dona pentru a deveni VIP si in felul acesta vor beneficia de invitatii gratuite.

Mare atentie pe cine invitati! cel care invita, se face direct raspunzator in cazul in care persoana invitata creaza probleme site-ului.

Un alt aspect important este SEEDUL! Si anume, tot ce ati descarcat sau descarcati de pe tracker, trebuie sa tineti la seed pentru a va putea imbunatati ratia si pentru a nu risca o dezactivare a dreptului de a mai descarca de pe tracker.

Nu ai posibilitatea sa tii la seed deoarece ai o conexiune la internet foarte lenta sau limitata? sau nu ai posibilitatea sa lasi calculatorul pornit? Nici o problema, putem sa tinem noi torrentele la seed in locul tau pe unul dintre seedboxurile noastre. Acest lucru insa implica costuri suplimentare din partea noastra, de aceea va fi necesar sa faci o donatie lunara, sau atata timp cat vei considera tu ca este nevoie, pentru a ne ajuta in mentinerea seedboxurilor si pentru a beneficia de descarcare gratuita in toata perioada cat esti VIP.

Cei care au conturi inactive si nu le mai folosesc, acestea vor fi dezactivate! Mare atentie, nu va veti mai putea creea alt cont in acest caz!

Un ultim aspect ar fi costurile lunare pentru intretinerea serverelor: cei care doriti sa sustineti aceasta lucrare, pentru ca ea sa poata continua, o puteti face in primul rand prin rugaciune si apoi financiar printr-o donatie.


Din aceasta lucrare fac parte urmatoarele site-uri:

Trackerul Wings2Heaven:   www.wings2heaven.net
Trackerul Torent Crestin: www.torentcrestin.net
Radio Aripi Spre Cer:     www.aripisprecer.ro

Pentru orice nelamurire, puteti consulta oricand forumurile nostre la adresa: http://www.torentcrestin.net/tsf_forums/
sau puteti contacta direct un membru din echipa staff aici: http://www.torentcrestin.net/contactstaff.php


Va multumim pentru timpul alocat citirii acestui email si va dorim o zi binecuvantata!
Echipa torentcrestin.net
[EN]

Dear torentcrestin.net Users!

On this message we would like to announce the latest changes about to come on this site:

knowing that this site is one of the biggest and most known christian torrent tracker, we decided that starting from today, torentcrestin.net will be a closed community. More exactly, sign up will be made just by INVITE. Those who have invites at this moment can use them to invite new members, or if you don't have invites, you can DONATE for the tracker, so you will be VIP and you will receive free invites.

Please be careful! You are direct responsible for those you invite if they makes problems on this tracker.

Another think is SEEDING! You should seed everything you downloaded from the tracker to improve your ratio and to prevent that your download right to be deactivated.

You don't have the possibility to keep seeding because of a slow or limited internet connection or you can't keep your PC running all the time? No problem!
We can seed the torrents for you on one of our seedboxes. This implies financial efforts from us, therefore it will be required that you to make a monthly donation, or you can decide yourself how long you want to donate, to help us to keep the seedboxes live and to enjoy your VIP status and free leech on this time.

Those who have an idle account and they will not use it, it will be deactivated. Please notice that you can't create another one!

The last think, the monthly costs to maintain the servers live: those who want to help us, first of all we ask you to pray for this ministry and if you can, to make a donation for it.


The following websites are part from this ministry:

Wings2Heaven Tracker:    www.wings2heaven.net
Torent Crestin Tracker:  www.torentcrestin.net
Radio Aripi Spre Cer:    www.aripisprecer.ro

If you have any questions you can search on our forums at: http://www.torentcrestin.net/tsf_forums/
or you can directly contact a staff team member at: http://www.torentcrestin.net/contactstaff.php


Thank you for your time and we wish you a happy and blessed day!
torentcrestin.net Team

Disclaimer

Romana


Acest site este unul privat, non-profit, functioneaza pe principiul unui motor de cautare si ofera linkuri, informatii referitoare la respectivele linkuri si fisiere .torrent, care la randul lor sunt propietatea userilor care le creeaza/afiseaza/distribuie. Toate fisierele si informatiile gazduite pe acest server, au fost puse de catre membrii acestui site, in mod benevol, si in consecinta, cei care administreaza acest site nu pot fi trasi la raspundere de ceea ce posteaza userii sau de orice alta actiune intreprinsa de userii acestui site. Ca user al acestui site, nu aveti voie sa distribuiti, sa copiati sau sa intreprindeti orice fel de actiune cu diversele materiale sau informatii aflate sau primite prin intermediul acestui site atata timp cat nu detineti licenta sau drepturi legale de a face asemenea lucruri. Inregistrarea pe site nu presupune ca vi se acorda licentele pentru resursele pe care doriti sa le accesati si raspunderea asupra actiunilor dumneavoastra va revine in totalitate. In semn de buna credinta, va oferim posibilitatea de a ne semnala personal daca pe acest server/site veti gasi orice tip de informatie sau material asupra caruia AVETI DREPTURI LEGALE si va considerati prejudiciat de faptul ca respectivele informatii/materiale/date se regasesc pe acest server, si va rugam sa ne trimiteti un email cu toate detaliile necesare pe adresa help@torentcrestin.net, in vederea solutionarii conflictului. Acest site este proprietate privata si pentru a nu se realiza conflicte de interese, este raspunderea dumneavoastra, ca in cazul in care sunteti sau ati fost angajat in structuri guvernamentale, antipiraterie sau alte organizatii similare, sa ne aduceti la cunostinta contul, entitatea pentru care lucrati sau ati lucrat, motivul pentru care v-ati conectat la acest server/site si ip-urile dumneavoastra, in vederea inchiderii contului si restrictionarii accesului dumneavoastra catre acest site, sau a altor masuri pe care le consideram noi necesare. In incheiere va reamintim ca este responsabilitatea dumneavoastra, cum folositi acest site si prin accesarea, crearea sau folosirea unui cont pe Torent Crestin, va obligati sa respectati in totalitate regulile prezentate in acest disclaimer.

English


None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site (Torent Crestin) cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site (Torent Crestin) to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.